Ozoniranje, dezinfekcija ozonom, ekološki uređaj, ozonizator, ozonator

Caeli ozon generatori

U današnje vreme veliki akcenat se daje na prevenciju protiv bolesti, alergija i infekcija. Želja nam je da vam predstavimo i ponudimo Caeli ozon generatore, uređaje sa snažnim, učinkovitim dejstvom namenjeni prečišćavanju vazduha i vode u vašim životnim i radnim prostorima, osiguravajući bolji kvalitet vazduha koji udišemo, odnosno vode koju koristimo i najvažnije osiguravamo mikrobiološki čiste površnine i predmete sa kojima stupamo u kontakt.

Caeli ozon generatori izrađeni su po evropskim standardima i normama.

Naši uređaji izrađeni su od nerđajućeg čelika, koriste naprednu elektroniku koja većini modela omogućava inteligentno upravljanje sa odloženim startom radi povećane bezbednosti korsinika.

Caeli ozon generatori poseduju mod za dodatno hlađenje elektronike i samoisključenje nakon završenog rada.

Caeli ozon generatori su uredjaji koji imaju minimalni životni vek naših uređaja je 10.000 radnih sati.

Naš akcenat je pored kvaliteta i estetike uređaja da u realno kratkom roku izvrši dezinfekciju prostora ili vode. Caeli ozon prečištači vazduha prodiru u sve delove prostorija, čak i u one teško dostupne.

Caeli ozon prečištači vazduha pretvaraju kiseonik iz prostorija u ozon koji se smatra jednim od najačih dezinfekcionih sredstva koji zbog svoje oksidacione moći uništava do 99% virusa, bakterija, mikroba, plesni, odstranjujući i neprijatne mirise iz prostorije.

Nakon dezinfekcije prostora jedinjenje ozona se vraća u kiseonik kao nestabilno jedinjenje gasa ne ostavljajući nus produkte štetne po zdravlje što je čest slučaj sa hemiskim dezinfekcionim sredtvima. Zato se možemo pohvaliti da su naši Caeli uređaji 100% ekološki i nezagađuju okolinu.

Caeli ozon prečištači vazduha su kompaktni mobilni uređaji koje možete koristiti na lokacijama koje vi odredite,sledeci upustvo za upotrebu.

Ne koriste nikakve hemijske dodatke, bez dodatnih troškova i u kratkom roku uštedeće vam novac a pritom odgovorno sacuvati okolinu.

Važna napomena:

Koncentracija ozona pri dezinfekciji prostora je iznad nivoa koji je bezbedan za ljude, kućne ljubimce i osetljive biljke i u toku rada ozon generatora zabranjeno je prisustvo istih.

Po završetku dezinfekcije potrebno je sačekati jedan sat radi razgradnje ozona i njegovog vracanja u kiseonik . Nakon ulaska u prostorije nakon tog vremena preporučuje se provetravanje prostorija

Caeli ozon generator je električni uređaj ,morate pažljivo pročitati uputstvo za korišćenje i postupak dezinfekcije kako bi izbegli moguća neželjena dejstva. Uređaj treba biti van domašaja lica mlađih od 18 godina i lica sa posebnim potrebama. Ne strucnim licima nije dozvoljeno otvaranje uredjaja.

Ozoniranje i ozonizacija poslovnog prostora | Ozon generator
Dezinfekcija prostora, ozonizator, ozonator, ozonizacija vazduha, prostora | ozon generator
Uspešan protiv Corona virusa

Snažno dezinfekciono dejstvo. U kratkom roku može uništiti do 99% virusa, bakterija i alergena

Kontaktirajte nas
Dezinfekcija prostora, ozonizator, ozonator, ozonizacija vazduha, prostora | ozon generator
Ekološki i prirodno

Dezinfikuje prostor bez upotrebe aditiva i hemijskih sredstava

Pošaljite upit
Dezinfekcija prostora, ozonizator, ozonator, ozonizacija vazduha, prostora | ozon generator
Bezbedno

Bez uticaja na nameštaj i tkanine. Nezapaljiv i ne izaziva iritaciju kože

+381 65 206 22 22